Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Centraal-Amerika - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Centraal-Amerika hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Centraal-Amerika

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Fysische kaart van Centraal-Amerika


Politieke kaart van Centraal-Amerika

Deze politieke kaart van Centraal-Amerika toont vooral grenzen en sommige politieke gebieden, grote steden en andere geselecteerde data, die kenmerkend zijn voor de Centraal-Amerika zijn. Politieke kaart moet u helpen om uw weg door dit deel van de wereld te vinden - en kies alle culturele en architectonische attracties, die uw bezoek hier interessant zal maken. Laat ons toe te voegen, dat Centraal-Amerika biedt zeker veel meer interessante plaatsen - en we bereiden ons meer gratis kaarten, dat u meer informatie over deze plaatsen te geven - om u te helpen om uw vakantie te plannen. En wat mooie plaatsen Centraal-Amerika aanbiedingen? Hier zijn slechts enkele voorbeelden: Multiculturele Panama City, San Jose in Costa Rica, op een plateau in de Central Valley, omgeven door groene bergen en valleien, en Kingston in Jamaica, vaak genoemd als het centrum van de Afro-Caribische cultuur. En Havana, de hoofdstad van Cuba, is beroemd om Latijns-Caribische cultuur en het nachtleven. Dit is Centraal-Amerika. Maar niet alleen dit. Laten we nog wat relaxte eilanden en een aantal top archeologische sites - zoals Tikal in Guatemala, één van de meest belangrijke oude Maya steden. En nu heb je een idee, wat te verwachten in dit deel van onze wereld.Dit zijn slechts geselecteerd culturele en architectonische schoonheden van Centraal-Amerika. Maar als u besluit om er naartoe te gaan, vindt u dat er vele natuurlijke schoonheden die de moeite waard zijn ook. En je moet ze uit de eerste hand ervaren. Velen van hen kunt u hier zien op andere kaarten.

>>> Hoe deze kaart van Centraal-Amerika gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Centraal-Amerika downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Politieke kaart van Centraal-Amerika

Want wat is deze kaart van Centraal-Amerika

Deze kaart van Centraal-Amerika is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Centraal-Amerika is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Centraal-Amerika, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy