Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Europa - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Europa hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Europa

Fysische kaart van Europa

Deze fysieke kaart van Europa toont kenmerken van de geografie van Europa. Maar er zijn niet alleen bergen, zeeën en rivieren, maar ook landsgrenzen en sommige steden. Er zijn een aantal speciale kenmerken voor de geselecteerde interessante natuurlijke plekken, die u kunt overwegen, bij het plannen van uw vakantie. In Europa zijn er nog veel meer van dergelijke plaatsen, natuurlijk, en we bereiden meer gratis kaarten, die meer gedetailleerde informatie kunnen verschaffen voor uw vakantie. Op dit moment raden we, bijvoorbeeld, om deze prachtige natuurlijke plekken in Europa te bezoeken: Lange kustlijn, middeleeuwse steden, prachtige natuur, bossen en meren, machtige bergen - dit zijn natuurlijke wonderen van Europa. Heeft zomer- en wintersportgebieden van de Alpen, mediterrane stranden, gletsjers, watervallen, geisers en aurora borealis in de Scandinavische landen niet missen. En vergeet niet om de altijd actieve vulkaan Stromboli bezoeken.Dit zijn slechts gekozen natuurlijke wonderen van Europa. Er zijn veel culturele bezienswaardigheden en de dingen die je kunt zien - bijvoorbeeld uit de belangrijkste toeristische routes. Sommigen van hen kun je hier zien op andere kaarten.

>>> Hoe deze kaart van Europa gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Europa downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Fysische kaart van Europa

Want wat is deze kaart van Europa

Deze kaart van Europa is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Europa is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Europa, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2023 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy


Tweet