Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Indonesia - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Indonesia her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Asia - Indonesia

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Turist kart over Bali (Indonesia), Turist kart over Borneo (Calimantan), Turist kart over Java (Indonesia)


Turist kart over Indonesia

Denne gratis turist kart over Indonesia viser viktige steder i Indonesia. Det er ikke bare naturlige steder - fjell, sjø eller vassdrag, men også politiske grenser og viktige byer. Det er noen spesielle karakterer for utvalgte interessante steder, som du bør vurdere når du planlegger ferien (avhengig av tilgjengelighet - f.eks de beste strendene, monumenter, trekking, attraksjoner). I Indonesia er langt flere slike steder, selvfølgelig, og vi forbereder oss mer gratis kart, som kan gi mer detaljert informasjon for din reise. Akkurat nå anbefaler vi for eksempel disse interessante steder i Indonesia å besøke: Indonesia, offisielt kjent som Republikken Indonesia, ligger på en stor øygruppe på mange øyer. De viktigste øyene er Sumatra med Aceh, Padang, Lampung og Lake Toba, Borneo (Kalimantan) med tett skog og hjemmet til orangutanger, Java med hovedstaden Jakarta, Bandung, Surabaya, Yogyakarta, og berømte steder i Borobudur og Prambanan. Så er det Bali med vakre landskap med mange bakker, sandstrender, rismarker, grønne skoger og rikt kulturliv, Sulawesi med interessant flora og fauna og flotte dykkesteder som Bunaken, Flores med Komodo øgler og den vestlige delen av øya Papua med fint fjell, skog og sumper.Disse stedene er bare eksempler. Det er mye flere severdigheter og ting å gjøre i Indonesia, for eksempel av de viktigste turiststiene. Du kan finne litt mer informasjon om andre kart her.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Indonesia: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Indonesia til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Turist kart over Indonesia

For hva er dette kartet over Indonesia

Dette kartet av Indonesia er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Indonesia er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Indonesia, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern