Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Nederland - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Nederland her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Europa - Nederland

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Vi forbereder flere kart for denne kategorien.


Turist kart over Nederland

Denne gratis turist kart over Nederland viser viktige steder i Nederland. Det er ikke bare naturlige steder - fjell, sjø eller vassdrag, men også politiske grenser og viktige byer. Det er noen spesielle karakterer for utvalgte interessante steder, som du bør vurdere når du planlegger ferien (avhengig av tilgjengelighet - f.eks de beste strendene, monumenter, trekking, attraksjoner). I Nederland er langt flere slike steder, selvfølgelig, og vi forbereder oss mer gratis kart, som kan gi mer detaljert informasjon for din reise. Akkurat nå anbefaler vi for eksempel disse interessante steder i Nederland å besøke: Amsterdam er hovedstaden i Nederland med fin arkitektur, kanaler og museer. Arnhem tilbyr fine parker, gamle kvartalene og herskapshus. Utrecht har en fin historiske sentrum. Delft er en historisk by med kjente keramikk. Hague er rettslig hovedstaden i verden og også sete for regjeringen og kongefamilien. Leiden er en historisk by med en gammel universitet og nasjonale museer. Maastricht er befestet middelalderbyen, veldig gamle er også Nijmegen. Rotterdam tilbyr moderne arkitektur og levende natteliv. Efteling er en temapark, Hoge Veluwe nasjonalpark med sanddyner og skogsområder, Keukenhof blomst felt, Kinderdijk vindmøller vise og sør Limburg med grønne landskap, små hyggelige landsbyer og slott.Disse stedene er bare eksempler. Det er mye flere severdigheter og ting å gjøre i Nederland, for eksempel av de viktigste turiststiene. Du kan finne litt mer informasjon om andre kart her.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Nederland: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Nederland til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Turist kart over Nederland

For hva er dette kartet over Nederland

Dette kartet av Nederland er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Nederland er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Nederland, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern