Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Nord-Amerika - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Nord-Amerika her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Nord-Amerika

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Fysisk kart over Nord-Amerika


Med politisk kart over Nord-Amerika

Denne gratis med politisk kart over Nord-Amerika viser i hovedsak grenser og noen politiske områder, store byer og andre utvalgte data, som er karakteristisk for Nord-Amerika. Politiske kartet skal hjelpe deg å finne veien gjennom denne delen av verden - og velge alle de kulturelle og arkitektoniske attraksjoner som vil gjøre ditt besøk her interessant. La oss legge til at Nord-Amerika har sikkert mange flere interessante steder - og vi forbereder oss mer gratis kart, som gir deg mer detaljert informasjon om disse stedene - for å hjelpe deg med å planlegge ferien. Og hva vakre steder Nord-Amerika tilbud? Her er noen eksempler: New York by, midt i nordamerikanske handel og kultur, Washington, DC, den politiske viktigste byen i verden, Los Angeles, byen filmstjerner - det er USA. Legg Canada og Vancouver, en by av stål og glass, omgitt av fantastisk natur, og Toronto, den største byen i Canada. Og her er Mexico med Maya-ruiner og spansk koloniarkitektur. Nå har du noen veldig grunnleggende bilde av hva du kan forvente fra Nord-Amerika.Disse er bare valgt kulturelle og arkitektoniske skjønn Nord-Amerika. Men hvis du bestemmer deg for å gå dit, vil du finne at det er mange naturlige skjønnheter som er verdt å se også. Og du bør oppleve dem på nært hold. Mange av dem kan du se her på andre kart.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Nord-Amerika: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Nord-Amerika til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Med politisk kart over Nord-Amerika

For hva er dette kartet over Nord-Amerika

Dette kartet av Nord-Amerika er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Nord-Amerika er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Nord-Amerika, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern