Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Praha - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Praha her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Europa - Tsjekkia - Praha

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Praha - kart over flyplassen


Sentrum kart over Praha

Denne gratis kart over sentrum av Praha viser gater og blokker av hus og andre utvalgte steder - parker, vannflater (elver, innsjøer, etc.), som er interessant i Praha. Dette kartet for sentrum vil hjelpe deg, når du besøker de beste stedene av interesse her. Dette hjelper for å se de viktigste severdighetene. Vi vet at Praha tilbyr mange flere steder verdt å se - og vi forbereder flere gratis kart, som vil hjelpe deg, når du besøker denne delen av verden. Og hva de fleste interessante steder Praha tilbud? Her er vårt utvalg: Praha er hovedstaden og den største byen i Tsjekkia - og det er bokstavelig talt en perle av Europa. Det er mange steder som du må se. La oss starte med Prahaborgen, som stiger over Lesser Town og tilbyr fantastisk utsikt over hele Praha. The Lesser Town byr på vakre gamle gater, kirker og den berømte Lennon-muren. Over elva - med velkjent Karlsbroen - er den gamle byen med det gamle torget - med berømte gamle rådhuset og Astronomisk klokke (Orloj), mange gamle kirker og andre bygninger. Josefov er en historisk jødisk ghetto: Her er den gamle nye synagogen og den gamle jødiske kirkegården, som trolig er den eldste i Europa. Hjertet av byen er Wenceslas-plassen, en rektangulær firkant med Nasjonalmuseet, med mange butikker og restauranter.Disse attraksjonene er bare de beste eksemplene. Når du går til Praha, vil du finne at det er godt å vite mye mer om denne byen, og besøke ikke bare sentrum, men også noen andre deler inne i byens grenser og rundt byen. Noe mer informasjon om det finner du på våre andre kart.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Praha: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Praha til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Sentrum kart over Praha

For hva er dette kartet over Praha

Dette kartet av Praha er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Praha er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Praha, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern