Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Rio de Janeiro - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Rio de Janeiro her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Sør-Amerika - Brasil - Rio de Janeiro

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Sentrum kart over Rio de Janeiro


Rio de Janeiro - bykart

Dette kartet av Rio de Janeiro gir en oversikt over byens Rio de Janeiro. Du kan se ikke bare sentrum her, men også sin utkanten. I motsetning til våre kart over byens sentrum er dette kartet er åpenbart mindre detaljert, men det gir en bedre oversikt over utformingen av byen. Selv i dette kartet kan du finne koder til enkelt å finne viktige steder i Rio de Janeiro. Disse inkluderer vakre steder å gjøre bilder, valgte landemerker eller restauranter, kunst, etc. Hvis dette ikke er nok for deg, klikk på kartet for sentrum, som tilbyr en visning av en utvalgt del av byen i større detalj. Og hva Rio de Janeiro byen tilbyr? Corcovado bakken er godt kjent for sin statue av Cristo Redentor og utsikt over byen fra det er rett og slett fantastisk. En annen kjent landemerke i Rio er Sukkertoppen. Gå på toppen, som det er en av de mest populære aktivitetene i Rio også. Lagoa Rodrigo de Freitas er en stor lagune med fin utsikt til Corcovado og Ipanema stranden. Den Maracanã stadion er den største fotballstadion i Sør-Amerika. Centro Rio byr på mange historiske bygninger, som for eksempel Nasjonalbiblioteket, Municipal Theatre, National Museum, Tiradentes Palace, Pedro Ernesto Palace og Metropolitan Cathedral. Sør-Zone tilbyr Copacabana, Leblon og Ipanema - og Sukkertoppen og Corcovado Mountains nevnt ovenfor. West Zone er raskt voksende, med mange steder forberedt til OL 2016.Dette er imidlertid bare en liten del av hvilken Rio de Janeiro tilbud. Det er mange flere attraksjoner. Noen av dem kan du se på våre andre kart.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Rio de Janeiro: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Rio de Janeiro til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Rio de Janeiro - bykart

For hva er dette kartet over Rio de Janeiro

Dette kartet av Rio de Janeiro er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Rio de Janeiro er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Rio de Janeiro, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2023 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern


Tweet