Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Rio de Janeiro - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Rio de Janeiro hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Zuid-Amerika - Brazilië - Rio de Janeiro

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Stadscentrum kaart van Rio de Janeiro


Rio de Janeiro - kaart - Olympische Spelen

Deze kaart is specifiek bedoeld voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Er zijn tekenen voor geselecteerde sport en hun locatie op de kaart. Of u nu sportliefhebbers, of ben je gewoon geïnteresseerd in de Olympische Spelen als een nieuwsgierigheid, zal deze kaart helpen bij het vinden van de beste plaatsen. Er zijn veel plaatsen in Rio de Janeiro is aangesloten op de Olympische Spelen in 2016 in Brazilië. Deze bevinden zich meestal op de west - noord en zuid en aan de oostkant van Rio. Ergens onder hen is het Olympisch Stadion voor de Olympische Spelen van 2016 in Brazilië, Rio de Janeiro. We moeten vermelden Olympisch Shooting Centre, Deodoro Aquatics Centre, Whitewater Stadium, Olympische BMX Centre, Olympic Hockey Centre en Mountain Bike Centre in het noord-westen, Olympisch Golf Course, Olympic Tennis Centre, Future Arena, Rio Olympische Velodrome en Maria Lenk Aquatics Centre in het zuid-westen, het Olympisch Stadion - Estádio Nilton Santos en Maracanã in de buurt van het centrum, Sambódromo, Marina da Gloria Lagoa Stadium, Fort Copacabana en beachvolleybal Arena in het centrum en Copacabana omgeving. U kunt een aantal van de Olympische Spelen plaatsen op de kaart hier te zien.Gelukkig reis naar interessante plekken van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

>>> Hoe deze kaart van Rio de Janeiro gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Rio de Janeiro downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Rio de Janeiro - kaart - Olympische Spelen

Want wat is deze kaart van Rio de Janeiro

Deze kaart van Rio de Janeiro is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Rio de Janeiro is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Rio de Janeiro, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy