Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Tanzania - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Tanzania hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Afrika - Tanzania

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Toeristische kaart van Zanzibar


Toeristische kaart van Tanzania

Deze gratis toeristische kaart van Tanzania toont belangrijke plaatsen in Tanzania. Er zijn niet alleen natuurlijke plaatsen - bergen, de zee of rivieren, maar ook politieke grenzen en belangrijke steden. Er zijn een aantal speciale kenmerken voor geselecteerde interessante plaatsen, die u moet overwegen bij het plannen van uw vakantie (afhankelijk van beschikbaarheid - bijv. de beste stranden, monumenten, wandelen, attracties). In Tanzania zijn veel meer van dergelijke plaatsen, natuurlijk, en we bereiden meer gratis kaarten, die meer gedetailleerde informatie voor uw reis kan bieden. Op dit moment raden we bijvoorbeeld deze interessante plekken in Tanzania om te bezoeken: Laten we beginnen met de Serengeti National Park, dat prachtige natuur biedt - van de grote kuddes zebra's, gnoes, giraffes, buffels en gazellen, kunt u leeuwen, hyena's, neushoorns en vele vogels te kijken. Het is een onvergetelijke ervaring. Niet ver van hier is Arusha National Park; en hier is de Mount Meru, een actieve stratovulkaan, en Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. U kunt het klimmen, maar een lokale gids te vragen. Laten we toevoegen Ngorongoro Conservation Area met Ngorongoro Crater en de Olduvai Gorge, Tarangire National Park en Nationaal Park Udzungwa Mountains. En we moeten niet vergeten Zanzibar, een eiland van prachtige zandstranden. Tanzania heeft gewoon een groot aantal plaatsen aan te bieden.Deze plaatsen zijn slechts voorbeelden. Er zijn veel bezienswaardigheden en dingen te doen in Tanzania, bijvoorbeeld buiten de toeristische paden. U kunt wat meer informatie over de andere kaarten hier.

>>> Hoe deze kaart van Tanzania gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Tanzania downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Toeristische kaart van Tanzania

Want wat is deze kaart van Tanzania

Deze kaart van Tanzania is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Tanzania is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Tanzania, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy