Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Verden - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Verden her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Verden

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Med politisk kart over Verden

Europa, Asia, Australia & Oseania, Afrika, Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Sør-Amerika

Turist kart over Svartehavet, Turist kart over karibiske hav, Turist kart over kaspiske hav, Turist kart over Middelhavet


Fysisk kart over Verden

Denne gratis fysisk kart over Verden viser funksjonene i geografi Verden. Men det er ikke bare fjell, sjø eller vassdrag, men også landegrenser og enkelte byer. Det er noen spesielle karakterer for utvalgte interessante naturlige flekker, som du kan vurdere når du planlegger ferien. I Verden er det mye mer av slike steder, selvfølgelig, og vi forbereder oss mer gratis kart, som kan gi mer detaljert informasjon for ferien. Akkurat nå anbefaler vi for eksempel å besøke disse naturskjønne stedene i Verden: Vår planet Jorden - det er en fantastisk verden. Se alle de vakre steder her. Vidstrakte hav med mange utrolig sjødyr og herlige øyer, fargerike kontinenter med spektakulære landskap, skoger, åser, høye fjell, daler, ørkener og savanner. Ja, dette er virkelig en fantastisk verden. Utforsk denne verden hver dag.Disse er bare valgt naturlige underverkene i Verden. Det er mye mer kulturelle severdigheter og ting, som du kan se - for eksempel av de viktigste turiststiene. Noen av dem kan du se her på andre kart.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Verden: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Verden til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Fysisk kart over Verden

For hva er dette kartet over Verden

Dette kartet av Verden er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Verden er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Verden, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2022 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern


Tweet