Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Ecuador - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Ecuador hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Zuid-Amerika - Ecuador

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


We bereiden ons meer kaarten voor deze categorie.


Toeristische kaart van Ecuador

Deze gratis toeristische kaart van Ecuador toont belangrijke plaatsen in Ecuador. Er zijn niet alleen natuurlijke plaatsen - bergen, de zee of rivieren, maar ook politieke grenzen en belangrijke steden. Er zijn een aantal speciale kenmerken voor geselecteerde interessante plaatsen, die u moet overwegen bij het plannen van uw vakantie (afhankelijk van beschikbaarheid - bijv. de beste stranden, monumenten, wandelen, attracties). In Ecuador zijn veel meer van dergelijke plaatsen, natuurlijk, en we bereiden meer gratis kaarten, die meer gedetailleerde informatie voor uw reis kan bieden. Op dit moment raden we bijvoorbeeld deze interessante plekken in Ecuador om te bezoeken: Als Ecuador is een zeer grote biodiversiteit land, het biedt veel goede plekken om verschillende soorten flora en fauna te zien. De Galapagos eilanden zijn beroemd, maar er is nog veel meer - de Cuyabeno Wild Life Reserve biedt alle schoonheden als Amazone-regenwoud, zijn er vele prachtige stranden in Ecuador ook. Quito is de hoofdstad van Ecuador, het is gelegen in de bergen en heeft een goed bewaarde historische centrum. Baños de Aqua kerstman is een geweldige plek voor avonturiers - aan de voet van de actieve vulkaan Tungurahua met frequente kleine uitbarstingen van as en lava. Cuenca is de derde grootste stad in Ecuador is op de UNESCO werelderfgoed lijst, Loja is de oudste koloniale stad. Interessant zijn een wolk bosreservaat Maquipucuna, een van de beste stranden in Ecuador Esmeraldas, Misahualli - een goed startpunt voor uitstapjes naar de jungle en nog veel meer.Deze plaatsen zijn slechts voorbeelden. Er zijn veel bezienswaardigheden en dingen te doen in Ecuador, bijvoorbeeld buiten de toeristische paden. U kunt wat meer informatie over de andere kaarten hier.

>>> Hoe deze kaart van Ecuador gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Ecuador downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Toeristische kaart van Ecuador

Want wat is deze kaart van Ecuador

Deze kaart van Ecuador is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Ecuador is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Ecuador, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy