Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Afrika - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Afrika hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Afrika

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Politieke kaart van Afrika
Toeristische kaart van Botswana, Toeristische kaart van Egypte, Toeristische kaart van Ethiopië, Toeristische kaart van Kenia, Toeristische kaart van Madagaskar, Toeristische kaart van Marokko, Toeristische kaart van Namibië, Toeristische kaart van Senegal, Toeristische kaart van Zuid-Afrika, Toeristische kaart van Tanzania, Toeristische kaart van Tunesië, Toeristische kaart van Zimbabwe


Fysische kaart van Afrika

Deze fysieke kaart van Afrika toont kenmerken van de geografie van Afrika. Maar er zijn niet alleen bergen, zeeën en rivieren, maar ook landsgrenzen en sommige steden. Er zijn een aantal speciale kenmerken voor de geselecteerde interessante natuurlijke plekken, die u kunt overwegen, bij het plannen van uw vakantie. In Afrika zijn er nog veel meer van dergelijke plaatsen, natuurlijk, en we bereiden meer gratis kaarten, die meer gedetailleerde informatie kunnen verschaffen voor uw vakantie. Op dit moment raden we, bijvoorbeeld, om deze prachtige natuurlijke plekken in Afrika te bezoeken: Woestijnen en savannes, tropische kusten, hoge bergen en de jungle - de tweede grootste ter wereld; add Congo regenwoud in Congo, safari's met veel wilde dieren een zuidelijke vlaktes, de bakermat van de mensheid - dit is Afrika. Voeg veel tropische eilanden, prachtige stranden en een rijke vegetatie en je hebt een basislijst van de redenen om dit prachtige continent te bezoeken.Dit zijn slechts gekozen natuurlijke wonderen van Afrika. Er zijn veel culturele bezienswaardigheden en de dingen die je kunt zien - bijvoorbeeld uit de belangrijkste toeristische routes. Sommigen van hen kun je hier zien op andere kaarten.

>>> Hoe deze kaart van Afrika gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Afrika downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Fysische kaart van Afrika

Want wat is deze kaart van Afrika

Deze kaart van Afrika is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Afrika is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Afrika, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy