Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Praha - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Praha her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Europa - Tsjekkia - Praha

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Sentrum kart over Praha


Praha - kart over flyplassen

Dette er et kart over flyplassen i Praha. Og det er ikke bare flyplassen. På kartet kan du se beliggenheten til flyplassen i Praha. Og karakterer for transport, som du kan bruke for å komme ut av flyplassen. Og den samme tjenesten kan også brukes til å reise til flyplassen. På våre kart flyplasser vil du finne grunnleggende punkter på flyplassen, så takk til dem, kan du enkelt fly til og fra Praha. Hvorvidt denne byen er den endelige destinasjonen, eller du fortsetter å reise med en kobler flytur. Vaclav Havel Airport Praha (tidligere Ruzyne International Airport eller Ruzyne Airport) ligger i den nordvestlige delen av byen Praha, i Ruzyne. Flyplassen ligger ca 12 km fra sentrum. Du kan gå dit med buss eller taxi. Det er mulig å reise med buss til nærmeste metro (tube) stasjon og deretter gå til sentrum ved hjelp av metro. Det er to terminaler Václav Havel lufthavn, terminal ett for ikke Schengen-landene (som ikke EU) og Schengen-land (tilsvarende EU-land). Se på kartet over Vaclav Havel Airport i Praha for å få en idé om hva som ligger der.Ha en god flytur til Praha!

>>> Hvordan bruke dette kartet på Praha: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Praha til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Praha - kart over flyplassen

For hva er dette kartet over Praha

Dette kartet av Praha er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Praha er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Praha, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern