Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Rio de Janeiro - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Rio de Janeiro her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Sør-Amerika - Brasil - Rio de Janeiro

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Sentrum kart over Rio de Janeiro


Rio de Janeiro - kart over flyplassen

Dette er et kart over flyplassen i Rio de Janeiro. Og det er ikke bare flyplassen. På kartet kan du se beliggenheten til flyplassen i Rio de Janeiro. Og karakterer for transport, som du kan bruke for å komme ut av flyplassen. Og den samme tjenesten kan også brukes til å reise til flyplassen. På våre kart flyplasser vil du finne grunnleggende punkter på flyplassen, så takk til dem, kan du enkelt fly til og fra Rio de Janeiro. Hvorvidt denne byen er den endelige destinasjonen, eller du fortsetter å reise med en kobler flytur. Rio Galeao International Airport ligger i den nordøstre delen av byen Rio de Janeiro. Det ligger på en øy, ca 15 km fra sentrum. Det finnes to hovedtyper av transport er tilgjengelig på flyplassen - buss og taxi. Kartet viser her, hvor ligger Rio Galeao International Airport ligger, og du kan se kart over flyplassen her. Det er to terminaler, mange parkeringsplasser og mange tjenester i flyplassbygningene. Rio Galeao International Airport er ganske moderne flyplass. Her på kartet kan du få en idé om hva som ligger der.Ha en god flytur til Rio de Janeiro!

>>> Hvordan bruke dette kartet på Rio de Janeiro: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Rio de Janeiro til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Rio de Janeiro - kart over flyplassen

For hva er dette kartet over Rio de Janeiro

Dette kartet av Rio de Janeiro er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Rio de Janeiro er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Rio de Janeiro, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2023 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern


Tweet