Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Rio de Janeiro - gratis kart for nedlasting

Ta en titt en denne gratis kart over Rio de Janeiro her. Last ned kart til din PC, nettbrett eller smarttelefon med iOS, Android eller Windows. Eller bruke det på ditt nettsted.

Hjem - Sør-Amerika - Brasil - Rio de Janeiro

Velg noen kart eller kategori av kart her

Klikk eller trykk på en kobling i listen nedenfor. Du kommer direkte til kartet du trenger. På hver side av denne nettsiden kan du finne linker til mer detaljerte kart - og til kart knyttet til hovedkartet på siden. Slik at du enkelt kan velge det kartet du trenger.


Rio de Janeiro - bykart, Rio de Janeiro - kart Olympiad, Rio de Janeiro - kart over flyplassen


Sentrum kart over Rio de Janeiro

Denne gratis kart over sentrum av Rio de Janeiro viser gater og blokker av hus og andre utvalgte steder - parker, vannflater (elver, innsjøer, etc.), som er interessant i Rio de Janeiro. Dette kartet for sentrum vil hjelpe deg, når du besøker de beste stedene av interesse her. Dette hjelper for å se de viktigste severdighetene. Vi vet at Rio de Janeiro tilbyr mange flere steder verdt å se - og vi forbereder flere gratis kart, som vil hjelpe deg, når du besøker denne delen av verden. Og hva de fleste interessante steder Rio de Janeiro tilbud? Her er vårt utvalg: Centro Rio byr på mange historiske bygninger, som for eksempel Nasjonalbiblioteket, Municipal Theatre, National Museum, Tiradentes Palace, Pedro Ernesto Palace og Metropolitan Cathedral. Du kan se mye mer her - City Hall, Passeio Público, Selaron Staircase, en trapp dekket av fargerike fliser og interessant kunst, Benedictine Monastery of Rio de Janeiro, marine- og Oceanographic Museum, Gustavo Capanem Palace og mer. Og det er mange steder å spise og drikke, selvfølgelig. Men du bør gå lenger enn bare til sentrum. Du kan se flere steder i Rio de Janeiro på våre andre kart.Disse attraksjonene er bare de beste eksemplene. Når du går til Rio de Janeiro, vil du finne at det er godt å vite mye mer om denne byen, og besøke ikke bare sentrum, men også noen andre deler inne i byens grenser og rundt byen. Noe mer informasjon om det finner du på våre andre kart.

>>> Hvordan bruke dette kartet på Rio de Janeiro: De fleste av kartene kan forstørres med knappen Full størrelse. Hvis du ønsker å laste ned denne gratis kart over Rio de Janeiro til din PC, smarttelefon eller et nettbrett med Android OS, iOS, Windows eller Linux, trykker du på knappen Last ned. Og for å få en link til denne siden med kartet, trykk på knappen Link. Litt mer informasjon er under kartet. Ikoner for beste strender, turer, monumenter, turer og andre steder av interesse ligger på kartet er bare omtrentlige.


Sentrum kart over Rio de Janeiro

For hva er dette kartet over Rio de Janeiro

Dette kartet av Rio de Janeiro er en gratis nedlasting - og det er designet for mobiltelefoner eller tabletter med alle systemer, inkludert Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS, eller Symbian eller for bærbare datamaskiner med Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux - og du kan bruke den også på ditt nettsted. Derfor tilbyr vi dette kartet som et bilde (bitmap)? Fordi du kan bruke bildet - kart off-line. Fordi du kan lage merker og notater til kartet - bare bruke en grafisk editor. Og fordi den ikke trenger mye plass. Vær imidlertid oppmerksom på at fordi dette kartet Rio de Janeiro er tilgjengelig som et bilde (bitmap), kan det ikke selvsagt brukes med GPS. For bruk med GPS geolocation anbefaler vi å bruke en passende programvare med tilpassede kart. For Android og Apple iOS kan du bruke OsmAnd programvare - det gir offline kart for nedlasting.

Kart kilder + Hvordan bruke dette kartet på ditt nettsted

Dette kartet av Rio de Janeiro, samt andre kart her på XXLMaps, kan også brukes på ditt nettsted. Dette kartet kan brukes også i trykt materiale og så videre. Hvis du ønsker å bruke mer enn 5 kart fra XXLMaps på en web-domene, eller i ett materiale, eller du ønsker å redigere kartene, kan du kontakte oss. Ellers, bare laste ned noen kart til nettstedet ditt, må du sette det som et bilde, og legg under det en aktiv link til siden på XXLMaps, hvor den opprinnelige kartet ligger. Når den brukes på trykk, alltid nevne kilde XXLMaps. I alle kart, med unntak av kart over kontinenter og i verden, må også være - i lesbar form - denne informasjonen om den underliggende datakilde: © OpenStreetMap contributors. En annen data - brukes i kartene - kommer fra offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel CIA Factbook, med mindre annet er angitt på kartet. (Hvis kilden er nevnt, så må også vise denne informasjonen).

©2015-2024 XXLMaps.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for XXLMaps.com nettstedet og personvern