Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Praag - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Praag hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Europa - Tsjechië - Praag

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Praag - kaart van de luchthaven


Stadscentrum kaart van Praag

Deze gratis kaart van het centrum van de stad Praag toont straten en blokken van huizen en andere geselecteerde plaatsen - parken, water oppervlak (rivieren, meren, enz.), Die interessant in Praag zijn. Deze kaart van het centrum van de stad zal je helpen, wanneer hier een bezoek aan de beste bezienswaardigheden. Deze kaart helpt om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. We weten dat Praag biedt veel meer plaatsen de moeite waard - en we bereiden meer gratis kaarten, die u zal helpen, bij een bezoek aan dit deel van de wereld. En wat de meeste interessante plaatsen Praag aanbiedingen? Hier is onze selectie: Praag is de hoofdstad en grootste stad van de Tsjechische Republiek - en het is letterlijk een juweeltje van Europa. Er zijn veel plaatsen die je moet zien. Laten we beginnen met de Praagse burcht, die boven de Lesser Town en biedt een prachtig uitzicht op de hele Praag. De Lesser Town biedt prachtige oude straten, kerken en de beroemde Lennon muur. Overkant van de rivier - met bekende Karelsbrug - is de oude stad met het Oude stadsplein - met de beroemde oude stadhuis en Astronomische Klok (Orloj), veel oude kerken en andere gebouwen. Josefov is een historische Joodse getto: Hier is het Oude Nieuwe Synagoge en de Oude Joodse Begraafplaats, dat is waarschijnlijk de oudste in Europa. Het hart van de stad is het Wenceslasplein, een rechthoekig plein met het Nationaal Museum, met veel winkels en restaurants.Deze attracties zijn gewoon de beste voorbeelden. Als je naar Praag, zult u merken dat het goed is om veel meer over deze stad te leren kennen, en bezoek niet alleen het centrum, maar ook een aantal andere onderdelen in de stad grenzen en rond de stad. Wat extra informatie over het kan worden gevonden op onze andere kaarten.

>>> Hoe deze kaart van Praag gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Praag downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Stadscentrum kaart van Praag

Want wat is deze kaart van Praag

Deze kaart van Praag is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Praag is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Praag, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy