Home
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Rio de Janeiro - gratis kaart te downloaden

Neem een ​​kijkje een van deze gratis kaart van Rio de Janeiro hier. Download de kaart om uw pc, tablet of smartphone met iOS, Android of Windows. Of gebruik het op uw website.

Home - Zuid-Amerika - Brazilië - Rio de Janeiro

Kies een kaart of categorie van kaarten hier

Klik of tik op om een ​​link in de lijst hieronder. U wordt rechtstreeks naar de map die u nodig hebt komen. En kaarten met betrekking tot de belangrijkste kaart van de pagina - op elke pagina van deze website vindt u links naar meer gedetailleerde kaarten te vinden. Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor de kaart die u nodig hebt.


Stadscentrum kaart van Rio de Janeiro


Rio de Janeiro - stadsplattegrond

Deze kaart van Rio de Janeiro biedt een overzicht van de stad Rio de Janeiro. U kunt niet alleen het centrum van de stad hier de rand te zien, maar ook. In tegenstelling tot onze kaarten van het centrum van de stad, deze kaart is natuurlijk minder gedetailleerd, maar het zorgt voor een beter overzicht van de indeling van de stad. Zelfs in de kaart zie je kunt tags vinden om gemakkelijk belangrijke plaatsen in Rio de Janeiro. Deze omvatten mooie plekken om foto's te maken, geselecteerd oriëntatiepunten of restaurants, kunst, enz. Als dit niet genoeg voor u, klikt u op de kaart van het centrum van de stad, die een uitzicht van een geselecteerd deel van de stad biedt in meer detail. En wat Rio de Janeiro stad te bieden heeft? Corcovado heuvel staat bekend om zijn standbeeld van Cristo Redentor en de stad uitzicht vanaf daar is gewoon adembenemend. Een andere beroemde bezienswaardigheid van Rio de Suikerbroodberg. Ga atop, omdat het een van de meest populaire activiteiten Rio ook. De Lagoa Rodrigo de Freitas is een grote lagune met een mooi uitzicht op Corcovado en het strand van Ipanema. Het Maracanã stadion is het grootste voetbalstadion in Zuid-Amerika. Centro van Rio biedt veel historische gebouwen, zoals de Nationale Bibliotheek, Stadsschouwburg, het Nationale Museum, Tiradentes Palace, Pedro Ernesto Paleis en de Metropolitan Cathedral. Zuid-Zone biedt Copacabana, Leblon en Ipanema stranden - en Sugar Loaf en Corcovado Bergen hierboven vermeld. West Zone groeit snel, met vele plaatsen voorbereid voor de Olympische Spelen 2016.Dit is echter slechts een klein deel daarvan Rio de Janeiro transportvoertuigen. Er zijn veel meer attracties. Sommigen van hen je kunt zien op onze andere kaarten.

>>> Hoe deze kaart van Rio de Janeiro gebruiken: De meeste van de kaarten kan worden vergroot met de knop Ware grootte. Wilt u deze gratis kaart van Rio de Janeiro downloaden naar uw pc, smartphone of tablet met Android OS, iOS, Windows of Linux, druk op de knop Downloaden. En een link naar deze pagina met de kaart te krijgen, druk op de knop Link naar. Wat meer informatie is onder de kaart. Pictogrammen voor de beste stranden, reizen, monumenten, tochten en andere interessante plaatsen op de kaart zijn slechts een benadering.


Rio de Janeiro - stadsplattegrond

Want wat is deze kaart van Rio de Janeiro

Deze kaart van Rio de Janeiro is een gratis te downloaden - en het is ontworpen voor mobiele telefoons of tablets met alle systemen, waaronder Android, iOS, Windows, Blackberry, Tizen, Firefox OS of Symbian of voor laptops met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux - en je kunt het ook gebruiken op uw website. Daarom bieden wij deze kaart als een afbeelding (bitmap)? Omdat u het beeld kunt gebruiken - in kaart off-line. Omdat u markeringen en notities kan maken op de kaart - gewoon gebruik maken van een grafische editor. Omdat het niet veel ruimte nodig. Let echter op dat vanwege deze kaart van Rio de Janeiro is beschikbaar als een afbeelding (bitmap), het kan natuurlijk niet worden gebruikt met GPS. Voor gebruik met GPS geolocatie raden we aan om een ​​geschikte software met aangepaste kaarten te gebruiken. Voor Android en Apple iOS kunt u OsmAnd software te gebruiken - het biedt offline kaarten voor download.

Kaart bronnen + Hoe deze kaart gebruiken op uw website

Deze kaart van Rio de Janeiro, evenals andere kaarten hier op XXLMaps, kan ook worden gebruikt op uw website. Deze kaart kan ook worden gebruikt in uw drukwerk en ga zo maar door. Als u meer dan 5 kaarten te gebruiken van XXLMaps op een webdomein, of in een materiaal, of u wilt de kaarten te bewerken, neem dan contact met ons op. Anders, gewoon downloaden van de kaart naar uw site, plaatst u het als een afbeelding, en zet onder een actieve link naar de pagina op XXLMaps, waar de oorspronkelijke kaart is gevestigd. Wanneer gebruikt in print, vermeld dan altijd de bron XXLMaps. In alle kaarten behalve kaarten continenten en de wereld, moet ook - in leesbare vorm - deze informatie over de onderliggende gegevensbron: © OpenStreetMap contributors. Andere gegevens - die in de kaarten - afkomstig zijn uit het publieke domein bronnen, zoals de CIA Factbook, tenzij op de kaart anders is aangegeven. (Als de bron wordt vermeld, dan moet u ook deze informatie weer te geven).

©2015-2024 XXLMaps.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de XXLMaps.com website en bescherming van de privacy